• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 20 Nisan 2024, Cumartesi

BAŞKAN DEMİR ARA YOLLARA BAŞLADI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kent merkezinde ana yollarda tamamlanan asfalt projesinden sonra ara yollar içinde ikinci hamleyi başlattı.

Açıklamalarda bulunan Başkan Demir, Ardahan genelinde tüm ara sokakların kilit parke ile döşeneceğini açıklamıştı.

Şehir merkezinde yapılan sıcak asfaltlama çalışmalarının ardından kaldırımlarda da yenileme çalışmasını gerçekleşiren Ardahan Belediyesi şimdi de Halilefendi, Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerinde ikinci bir hamleyi başlatarak, ara yolların tümünü kilit parke ile onarım çalışması yapıyor.

Ardahan’ın ara sokaklarını çamurdan kurtarıp yaşanır hale getiren Başarılı Belediye Başkanı Faruk Demir, vatandaşlardan takdir topladı.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!