• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 28 Eylül 2022, Çarşamba

BAŞKAN DEMİR, ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, hiç aksatmadığı esnaf ziyaretlerini kesintisiz sürdürüyor.

Göreve geldiği günden itibaren sürekli görüşerek sorunlarını ve taleplerini dinlediği şehir esnafı ile buluşmalarına bir yenisini ekleyen Belediye Başkanımız Faruk Demir, ekibi ile beraber sabah kahvaltısında kentin tanınan esnaflarından İrfan Morkoç’a konuk oldu. Soğuk havaya rağmen sıcak ve samimi bir ortamda yapılan kahvaltılı buluşmada Başkanımız Demir, “zor günlerden geçen esnafımızın her zaman yanındayız” mesajı verdi.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!