• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 29 Eylül 2022, Perşembe

BAŞKAN DEMİR İSTEDİ, ARDAHAN ŞANTİYEYE DÖNDÜ

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir’in talimatıyla harekete geçen iş makineleri ve ekipler şehirde çalışma yapmadık yer bırakmıyor.

Haziran ayı ile birlikte sıcakların kısmen de olsa etkili olduğu Ardahan’da, Belediye çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Cadde ve mahallelerde ekiplerce yürütülen bozuk yol ve kaldırım yenileme, onarım çalışmalarına Kura Nehri Yaşam Alanı’nda yapılan estetik dokunuşlar eşlik ediyor. Azerbaycanlı bir ressamın Kura Nehri yürüyüş yolunda taşkın önleme duvarlarına Ardahan’la ilgili öz değerleri nakşettiği sanatsal çalışmalar diğer belediye faaliyetleriyle beraber kamuoyunun beğenisini topluyor.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!