BAŞKAN DEMİR, MECLİS ÜYELERİYLE BİRLİKTE ESNAF ZİYARETİ YAPTI

Belediye Başkanımız Faruk Demir, kent merkezinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Ziyarete Belediye Meclis Üyelerimiz Erdal Kara ve Kemal Aktaş,  katılırken pandemi sürecinin devam ettiği ve maske, sosyal mesafe, hijyen kurallarına uyulması gerektiği hatırlatıldı.

Her fırsatta esnaf ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanımız Faruk Demir,  esnafların önerilerini ve taleplerini yerinde tespit ediyor. Esnafla bir araya gelip sohbet ederek Ardahan’da yapılanlar ve yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Başkan Demir, “Amacımız esnafımızla istişare etmek, fikir alışverişinde bulunmak ve Ardahan’ımız için yaptığımız çalışmalar ve yapacağımız projeleri bizzat anlatmak” dedi.