BAŞKAN DEMİR, MESAİYE HAYVAN PAZARI GEZİSİYLE BAŞLADI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, haftanın ilk günü mesaisine sabah erken saatlerde hayvan pazarına yaptığı geziyle başladı.

Başkanı Demir, kurban bayramına sayılı günler kala hareketliliğin artmaya başladığı canlı hayvan pazarını ziyaret etti.

Sabahın erken saatlerinde hayvan pazarını ziyaret eden Başkan Demir, hem kurbanlık satıcıları hem de kurbanlık almaya gelen vatandaşlarla sohbet ederek bol kazançlar diledi.

Pazar esnafının sorunlarını da dinleyen Başkan Demir yaptığı açıklamada, “Tüm hemşerilerime mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum. Her zaman dediğimiz gibi bizim fabrikamız hayvan pazarı. Ardahan´ın ekonomisi burada. Daha fazla özen göstereceğiz, alt yapısını daha iyi hazırlayacağız. Hem alıcılar hem de satıcılar rahatça, özgürce alış verişini yapabilecekler” dedi.

Başkan Demir´e Belediye Meclis Üyeleri Volkan Ünver ile Tahsin Bulut, Başkan Yardımcısı Murat Zorba ve ilgili müdürler de eşlik etti.