• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 02 Ekim 2022, Pazar

BAŞKAN DEMİR, POLİS HAFTASI TÖRENİNE KATILDI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumu sonrası yapılan saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından başlayan törende Vali Hüseyin Öner ile birlikte Başkanımız Demir de hazır bulundu. Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül ve hediyelerin verildiği törende il Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!