• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 28 Eylül 2022, Çarşamba

BAŞKAN DEMİR, SEVDAMIZ ARDAHAN DERNEĞİNİN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Levent Pehlivan’ın başında olduğu Sevdamız Ardahan Derneğinin verdiği iftar yemeğine katıldı.

Başkanımız Demir, Ramazan ayı dolayısıyla çadır açarak iftar yemeği veren Sevdamız Ardahan Derneğinin bu akşamki sürpriz misafiri oldu. Dernek Başkanı Levent Pehlivan ve çadırda bulunan vatandaşlarla beraber iftarını açan Başkanımız Faruk Demir yaptığı açıklamada; “Levent Pehlivan kardeşimize şehrimize katkıları ve bu hizmetinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!