BAŞKAN DEMİR’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkanımız Demir, mesajında şunları söyledi:

“Değerli hemşehrilerim, heyecan ve özlemle beklenen Ramazan Bayramı geldi, hoş geldi! Milli ve manevi değerlerin coşkuyla yaşandığı, toplumsal bağların güçlendiği, huzur, barış, sevgi ve kardeşlik atmosferinin pekiştiği müstesna günlerden olan Ramazan Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Ramazan ayına veda ederken birlik ve beraberlik duygularımızın perçinlemesini temenni ediyorum. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.”