BELEDİYE EKİPLERİ, BAHAR TEMİZLİĞİNE BAŞLADI
Ardahan Belediyesi ekipleri, havaların düzelmesi ile birlikte kent genelinde kapsamlı temizlik çalışması başlattı. Park ve bahçeler, tazyikli suyla yıkanarak yeni mevsime hazırlanıyor.
Ardahan’da baharın yüzünü göstermesinin ardından harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, hummalı bir temizlik seferberliği başlatıldı. Belediye ekipleri, kış aylarında biriken kir ve atıkları temizlemek amacıyla yoğun bir çalışma yürütüyor.
Özellikle vatandaşların sıkça kullandığı park ve bahçelerde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirilirken, alanlar tazyikli suyla yıkanarak hijyenik hale getiriliyor.
Belediye yetkilileri, yapılan çalışmaların belirli bir program dâhilinde her yerde devam edeceğini belirtirken, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede vakit geçirebilmesi için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade etti.
Yetkililer ayrıca, vatandaşlardan çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını isteyerek, ortak kullanım alanlarının korunmasının önemine dikkat çekti.