• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 06 Aralık 2022, Salı

BELEDİYE EKİPLERİNDEN OTOGAR VE ETRAFINDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Ardahan Belediyesi ARBEL ekipleri, yeni yüzüyle binlerce kişiye hizmet veren şehirlerarası otobüs terminali ve güzergahı üzerinde bulunan kavşak noktalarında çevre düzenleme ve boyama çalışmaları gerçekleştirdi.

Ardahanlıların yıllardır bekledikleri modern ve geniş kapasiteli bir otogar özlemine son veren Belediye Başkanımız Faruk Demir, terminal alanı ve etrafındaki kavşak noktalarının yapılacak çalışmalarla kusursuz bir görünüme kavuşmasını istiyor. Bu doğrultuda kolları sıvayan ARBEL ekipleri, günlerdir verdikleri yoğun uğraşlar sonucu otogar ve civarındaki kavşaklarda çimlendirme ve ağaçlandırma çalışmaları dışında boyama işlemleri gerçekleştirdi.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!