• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 22 Ocak 2025, Çarşamba

BUNGALOV EVLER KAPILARINI İLK MİSAFİRLERİNE AÇTI

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir’in tarihi Kura Nehri’ni Yaşam Vadisine dönüştürmek için büyük uğraşlarla hayata geçirdiği Bungalov Evler Salih Aktürk Sosyal Tesisleri, kapılarını misafirlerine açtı.

 

Sağlam mimari yapı ve ilginç tasarımının yanı sıra cezbedici manzarasıyla hayranlık uyandıran Bungalov Evler Salih Aktürk Sosyal Tesislerinde ilk konaklayanlar kente ziyaret düzenleyen Ardahan- Kars- Iğdır Kadınlar Meclisi Başkanı Canan Avşar Uzun ve yönetimi oldu. Sosyal tesislerde konaklayan Uzun ve beraberindekiler Belediye Başkanımız Faruk Demir ve eşi Zuhal Demir’le birlikte tesislerdeki restoran da sabah kahvaltısı yaptı.

“BÖYLESİNE ETKİLEYİCİ BİR MEKÂN İÇİN BAŞKANIMIZ FARUK DEMİR’E ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Canan Avşar Uzun, Bungalov Evlerin manzarasından çok etkilendiklerini kaydederek devamında şunları söyledi: “Daha önce heyecanla beklediğimiz Bungalov evlerde konakladığımız için çok mutluyuz. Burası tam hayal ettiğimiz gibi oldukça güzel bir mekân olmuş, ambiyansı çok iyi ve etkileyici. Başkanımız tecrübelerini ve bilgisini buraya iyi yansıtmış. İlk misafirler olarak burada konaklayacağımız için gururluyuz. Başkanımıza çok ama çok teşekkür ediyoruz.”

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!