• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 04 Aralık 2023, Pazartesi

BUNGALOV EVLER TANITILDI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir 'İnfo Gezi' etkinliği kapsamında Ardahan’a gelen Türkiye’nin öncü turizm acentelerinin yetkilileri ile buluştu.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan’ın doğal, kültürel ve sosyal turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla Ardahan Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘İnfo Gezisi’ etkinliği ile ilimize gelen Türkiye’nin öncü seyahat acentelerinin Yönetim Kurulu Başkanları ve Genel Müdürleri ile Salih Aktürk Bungalov Evler Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Ardahan Belediyesi'nin büyük emeklerle faaliyete geçirdiği Salih Aktürk Bungalov Evler Sosyal Tesisleri, Acente yetkilileri tarafından büyük beğeni topladı. Acente yetkilileri ile Ardahan’ın turizmini geliştirmeye dair detaylı bir sohbet gerçekleştirerek Ardahan’ın tarihini ve turizm potansiyelini anlatan Başkan Demir, bu potansiyelin aktif turizme kazandırılması ve Ardahan’a turların dahil edilmesinin Ardahan için önemli olduğunu söyledi.

Başkan Demir, Ardahan’ın turizmini geliştirmek için yoğun çaba sarf ettiğini belirtirken, Doğu Ekspres Treni turlarının Ardahan'ın turizmini geliştirmek için büyük önem taşıdığını ve bu konuda çalışmaların devam etmesi gerektiğini ifade etti.

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!