• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 28 Eylül 2022, Çarşamba

GAZETECİ MEHMET AVŞAR, BAŞKAN DEMİR İLE BİR ARAYA GELDİ

Sabah Gazetesi Ardahan İl Temsilcisi Mehmet Avşar, Belediye Başkanımız Faruk Demir'i makamında ziyaret etti.

Ülke gündeminin ağırlıklı olarak ele alındığı görüşmede gazeteci Mehmet Avşar, Belediye Başkanımız Faruk Demir'in Ardahan için bir şans olduğunu belirtti. Avşar sözlerinin devamında şunları kaydetti: "Belediye Başkanı Faruk Demir, geride bıraktığımız iki buçuk yıllık süreçte ilimiz adına çok önemli projelere ve başarılı işlere imza attı. Hummalı bir çalışma programı içerisinde bizleri kırmayıp ağırladığı için de kendisine teşekkür ediyorum."

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!