• 26 Nisan 2024, Cuma

HOŞ GELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Belediye Başkanımız Faruk Demir ’yaklaşan Ramazan Ayı sebebi ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Demir, mesajında; “Sevgi, paylaşma ve kardeşlik duygularını hep birlikte idrak edeceğimiz, manevi güzellikleriyle tüm insanlığı kuşatan mübarek Ramazan Ayına girmiş bulunuyoruz. Birlik beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ramazan ayının buna vesile olmasını temenni eder, Ramazan ayının milletimiz, bütün İslam Alemi ve Hemşerilerime hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.