• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 03 Haziran 2025, Salı

LİSE CADDESİ, YENİ AYDINLATMA DİREKLERİYLE HAYRANLIK UYANDIRIYOR

Ardahan’ın kalabalık ve ticari potansiyeli yüksek caddelerinden olan Lise Caddesi, Belediye Başkanımız Faruk Demir’in dokunuşları sayesinde gün yüzü görmeye başladı. Yüzde 65 tasarruf özelliğine sahip, mütevazi tasarımlı, led ışık kaynaklı, çelik gövdeli, 8 metre uzunluğundaki, dört mevsim koşullarına uygun sokak aydınlatma direkleriyle donatılan lise caddesi özellikle akşam saatlerinde büyük beğeni toplayan görünümüyle vatandaşları cezbediyor.

 

BAŞKAN DEMİR’LE LİSE CADDESİ BİR BAŞKA GÜZEL

Ardahan’ın makus talihini değiştirmek adına gecesini gündüzüne katan ve de ortaya koyduğu başarılı hizmetlerle herkes tarafından takdir toplayan Başkanımız Demir, şehrin önemli yerleşim ve ticaret bölgeleri arasında yer alan lise caddesini adeta hayata döndürdü.

ENERJİYİ AZ TÜKETEN AYDINLATMA DİREKLERİNDE YOK YOK

Belediye ekiplerinin dikkat çeken çalışmaları sonucu ayağa kalkan lise caddesi, şimdi de her türlü iklim şartlarına elverişli yapıda bulunan 37 adet yeni tip sokak aydınlatma direğine kavuştu. Tasarruf oranı yüzde 70’lere varan yüksek ışık kaynağına sahip metrelerce uzunluktaki modern aydınlatma direkleri, gövdeleri fırınlanmış polyester toz boyalı çelik ve dekoratif gövdeleriyle vatandaşlardan tam not aldı.

Diğer Haberler

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!