• 28 Mart 2024, Perşembe

YOL VE KALDIRIM ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Faruk Demir, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kent genelindeki Cadde, sokak ve Halilefendi Mahallesi kayabaşı mevkiinde yürütmüş olduğu asfalt onarım ile kaldırım bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Demir, “Fen işleri müdürlüğü ekiplerimiz, mahalle muhtarları ile vatandaşların talepleri doğrultusunda ve ekiplerimizin gözlemlediği farklı bölgelerde mesai gözetmeksizin şehir merkezinde ve mahallelerde hizmetlerini sürdürüyor. Halkımızın refahı için yaptığımız çalışmalara planlarımız ve gelen talepler doğrultusunda devam ediyoruz ”dedi.