• "Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve koruyacak olan sizlersiniz." Mustafa Kemal Atatürk
  • 09 Haziran 2025, Pazartesi

BAŞKAN DEMİR, ESNAF VE VATANDAŞLA BULUŞTU, SIKINTILARI DİNLEDİ

Belediye Başkanımız Faruk Demir, güne esnaf ziyaretiyle başladı. Ekonomik koşulların gitgide zorlaşması nedeniyle geçim sıkıntısı yaşayan esnaf ve vatandaşlar Başkanımız Demir’e adeta dert yandı.

 

“AYAKTA KALMA MÜCADELESİ VERİYORUZ”

Sabah saatlerinde mesaisine kapalı halk pazarında bulunan esnafla bir araya gelerek başlayan Belediye Başkanımız Faruk Demir, hayat pahalılığı dolayısıyla ayakta kalma mücadelesi veren esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Başkanımız Demir, sorunları ve talepleri dinledi, notlar aldı.

BAŞKAN DEMİR: “ZAMLAR VE HAYAT PAHALILIĞI, YAŞAMI ZORLAŞTIRIYOR”

Arka arkaya gelen zamlardan şikâyetçi olan vatandaşlar, sohbet sırasında Başkanımız Demir’e alım güçleri düştüğü için evlerinin nafakasını çıkarmakta zorlandıklarını belirtirken, esnaflar ise ülke genelindeki fiyatlar düzeyinde ortaya çıkan aşırı yükselişler nedeniyle artık iş yapamaz duruma geldiklerini kaydettiler.

Konuşmaları büyük bir dikkatle dinleyerek sık sık notlar alan Başkanımız Faruk Demir, yaptığı konuşmada; ardı arkası kesilmeyen zamlar ve hayat pahalılığının esnaf ve vatandaşları oldukça güç durumda bıraktığını söyledi.

Diğer Haberler

E-Bülten Aboneliği

Ücretsiz E-bülten servisimize abone olarak belediyemiz, hizmetlerimiz ve duyurularımızdan ilk siz haberdar olun!